Meestgestelde vragen

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals je energieverbruik, de beschikbare dakruimte en het vermogen van de zonnepanelen. Een goede eerste stap is om je jaarlijkse energieverbruik te bekijken, dat vermeld staat op je energierekeningen

Solar Green heeft een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Binnen 2 tot 3 weken kun je jouw installatie al geïnstalleerd hebben, zonder verrassingen. Onze eigen teams staan voor je klaar om het werk te verrichten, en onze adviseurs bieden je ondersteuning gedurende het hele proces. Zo kun je snel profiteren van jouw zonnepaneleninstallatie.

Ja, wij hebben alles op voorraad.

Nee, de betaling vindt plaats na de installatie.

Zonnepanelen zijn echt top! Je kunt flink besparen op je energierekening, je CO2-uitstoot verminderen én een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. En wist je dat ze ook nog eens de waarde van je huis kunnen verhogen?

Jazeker! Met batterijsystemen kun je de extra zonne-energie opslaan die overdag wordt opgewekt. Zo kun je die energie ’s avonds of tijdens piekmomenten gebruiken, wanneer de zonneproductie lager is.

Hangt af van waar je woont en de wet- en regelgeving daar. In sommige regio’s zijn er toffe subsidieregelingen, belastingvoordelen of andere financiële stimulansen om de installatie van zonnepanelen te supporten. Kijk bij de lokale overheid, energieagentschappen of andere relevante instanties voor mogelijke subsidies of regelingen waar je recht op hebt.

In de meeste gevallen kunnen zonnepanelen op oudere daken worden geïnstalleerd. Maar het is wel belangrijk dat je dak in goede staat is voordat je de panelen erop laat zetten. Een inspectie van het dak wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het dak solide is en voldoende draagkracht heeft voor de installatie van de zonnepanelen.