Over ons

Onze eigen afdeling inkoop, afdeling sales & gecertificeerde installatieteams allemaal onder één dak. Maanden lang wachten op uw zonnepanelen? Niet bij Solar Green. Aangezien wij werken met ons eigen personeel en een ruime voorraad aan materialen kunnen wij altijd binnen 4 weken de installatie voor u uitvoeren.

Onze missie

Onze missie als zonnepaneelbedrijf is het leveren van duurzame energieoplossingen door middel van hoogwaardige zonnepanelen. Door het aanbieden van efficiënte en betrouwbare zonnepaneelsystemen willen we individuen, bedrijven en gemeenschappen in staat stellen om over te stappen op schone energie, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Ons toegewijde team van experts zorgt voor uitstekende klantenservice en elke installatie wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke energiebehoeften van onze klanten. Met innovatie, integriteit en milieubewustzijn streven we naar een wereld waarin zonne-energie de basis vormt van een duurzame en milieuvriendelijke samenleving.